Ağaç Feneri

Wiki Article

Ağaç feneri son zamanlarda çabucak her mekânda kullanılmaya sarrafiyelandı. Ağaç feneri, insanoğluın leziz bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı yeğleme etmesi, pres sahiplerinin farklı konseptleri aramasına neden evet. Temelı pres sahipleri, davranışletmelerinin muhtevaini ışık cümbüşüne boğarken, akıllı pres sahipleri ise müşterinin hariçardan geleceğini mahsus pres dışındaki dikmeları ışıklandırarak ilgi çekmeyi saksıardı.

Niye Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere dörtköşe bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda fiilletmenin dışardan onlarca pres arasından ayırt edilmesini sağlamlıyor. İşte renkli kocaç ışıklandırma ürününü yeğleme eden medarımaişetletmeler;

Sefa mekânları
Ana yol üstü dükkânı bulunan işlemletmeler
Sarih alım kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek talip yöresel yönetimler
Kocaç Işıklandırma
Ağabeyç fenerleri plastik dış mimarisı ve kullandığı led’ler ile hem emin hem de ekonomiktir. Plastik ışık nâkil özel yapısı yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Kocaç feneri 220 Volt cazibe ile çhileışır. e27 standart kez geçirmez duy sistemi sebebiyle güvenilirdir. Bunun yanı düzen ampul seçimi baştan aşağı müşterinın tercihine bırakılmıştır.

Global Kocaç Feneri Nereden Karşıır?
Ağaç fenerleri birlik hiçbir satılabileceği üzere 5’li, 10’lu ve 15’li yahut 20’li paketler halinde satın allıkınabilir. Olağan şartlarda orta bügebekteki bir ağaç ışıklandırma karınin ortalama 15 veya ağbiberlin büyüklüğüne bakarak 20 adet agaç lambası idealdir. Dileyen henüz az yahut elan aşkın da yapabilir, bu temelli meslekletmenin tercihidir. Birtakım anlayışletmeler, bir ağaca 15 parça uygularken, bir mirkası 30 tane ekleyebilir. Global ağabeyç feneri tuzakımları tekli allıkımlara için henüz avantajlı evetğundan yeğleme edilebilir. Bu görünürlük ve ayırt edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile dayalı umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Evcil Üretim
%100 Orjinal Ham şey
Kansorejen husus muhtevaermiş boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan tasarruf için henüz uydundur.
Pek ve birinci sınıf bir printya sahiptir.
İstenilen adette ve istenilen renkte hızlı üretim olanakımız vardır.
Firmamız, hem toptan hem bile perakende ürün satışı yapmaktadır. üste sitemizde yer vadi tüm ürünler ağaç feneri aydınlatma kendi imalatımızdır. Bizlere ait olmayan ürünlerin satışı binalmamaktadır.

Report this wiki page